dijous, 19 de juliol del 2012

Capítol 11: El disseny

La nova capçalera que acabeu de vore conté la portada d’El Projecte Escolopendra. Es tracta d’una il·lustració del gran Jordi Albinyana de l’Olleria qui, a banda del disseny, s'encarregarà també de la confecció de tot l'apartat físic (és a dir: les serigrafies manuals de les caixes dels discos, així com de les camisetes i les xapes). Es podria dir que gràcies a ell, i només a ell, podrem repartir el nostre animal pel món material, així com vestir-lo de gal·la per quan el repartim pel món virtual. 

Durant tots aquestos mesos de gestació, vam anar tinguent diferents idees pel que fa al disseny, cadascuna més erràtica i coenta que l’anterior, fins que finalment ens vam adonar que necessitavem l’ajuda d’un expert en la matèria. Va ser quan vam contactar amb Jordi: li vam passar les cançons del disc, li vam donar completa llibertat, i en un tres i no res es va espolsar aquesta impressionant il·lustració, repleta de personatges estranys, que estarà inclosa al disc en format pòster, i de la qual s’extraurà, fent zoom, la portada. Ja sabem que l’acabeu de vore, però vos la tornem a posar per a que pugueu gaudir-la en tota la seua esplendor (si punxeu en la imatge podreu contemplar-la al detall)):


Un dels personatges del mural protagonitzarà la galleta i la samarreta. Un simpàtic sense-rostre que es presta a diferents interpretacions: alguns ens han dit que és clarament una vagina espectral; a altres els sembla una pupil·la allargada en vertical (a lo Sauron) i envoltada de fulgor ectoplàsmic. A vosaltres què vos evoca?



De fet, la galleta ja està protagonitzant-la, ja que ahir vam rebre el carregament clandestí que les contenia totes:


I la samarreta començarà a protagonitzar-la a partir de demà ja que, tot i que properament penjarem El Projecte Escolopendra a la xarxa per a que Tolomón puga descarregar-se’l gratuïtament, demà al Pop al Carrer ja podreu adquirir-lo en format físic! Així que: vos esperem!

dimecres, 18 de juliol del 2012

El terror de Pasqualo

Desapareix un llaurador de La Pobla Llarga en misterioses circumstàncies. Diferents testimonis visuals afirmen que el subjecte, que respon al nom de Pasqualo, porta ja una setmana perdut i nuet pels bancals. Segons els seus companys de feina, últimament mostrava comportaments estranys: parlava sempre de l’adveniment d’un bitxo sideral que vindria d’una altra dimensió a través d’un forat de cuc interdimensional que desemboca a l’horta de La Ribera. El grup comarcal Mi Sostingut el reclamen (només viu): “Sense ell no podem treure el disc, i ja portem molts mesos de retard”, afirmen. Ofereixen una recompensa de 1.234€