diumenge, 4 de març del 2012

Capítol 9: La Xaranga IMPLANTE COCLEAR

Ací la tenim, directament arribada del taller musical de l’Hospital Psiquiàtric Pare Jofré: La Xaranga IMPLANTE COCLEAR! (Es diu aixina pel roïdo que fan): L’última col·laboració que quedava per gravar.

D’esquerra a dreta:

- Dani Sanjuan de Castelló de La Ribera: Ja el coneixeu del dia de les col·laboracions. Membre de Figa Productions i tuba inesgotable que ja ha col·laborat en altres gravacions de més renom, com ara al disc
“Benvinguts al Paradís” dels Obrint Pas. Ha quedat una línia de tuba vertaderament xula i simpàtica. No vam poder parar de cantar-la en tot el dia: “Po-po, po-po-po-po-po po po-po-po-po-po po po-po-po-po-po po…”

- A la Grefu d'Aldaia també la coneixeu de sobra. Com veieu, ha entrat fort i s’ha implicat a fons tant a les veus com als pianos. En aquesta ocasió toca amb el piano un lleuger acompanyament en clau de swing que serveix d'element cohesionador dels tres instruments de vent.

- Fèlix ha vingut des de Xàtiva. Forma part de la secció de vent dels Dirty Soul Riders (anteriorment coneguts com The Skartats), ambdues formacions molt elegants que fan gal·la d’un ska clàssic exquisit. Tot un honor tindre’l entre els col·laboradors.

- I a la dreta del tot tenim a Guillem, també component dels Dirty Soul Riders. Toca tot tipus de saxos: El baríton, el tenor, l’alt, el soprano… però per a aquesta cançó ha elegit aquest mini-saxo que li dona un toc més juganer sense perdre mai l'actitud jazzística. A més, ha sigut qui va tindre la idea de la xaranga (la cançó no estaria inclosa al disc si no haguera sigut per la seua proposta) així com també l’autor dels arranjaments.

Aprofitem el toc fester del video de l’assaig que vos oferim a continuació (en el qual també apareix Llull Cobain completament entregat, fent d’home-metrònom amb un entusiasme brutal) per a celebrar que JA ESTÀ ABSOLUTAMENT TOT EL DISC GRAVAT i que les pistes ja estan fent marxa cap a Mallorca "sin necesidad de tomar el barco o el avión", disposades a ser manipulades de forma completament imprevisible per l’increïble Pep Toni Ferrer d’Oliva Trencada. Anirem informant-vos…

1 comentari: