dijous, 19 de juliol del 2012

Capítol 11: El disseny

La nova capçalera que acabeu de vore conté la portada d’El Projecte Escolopendra. Es tracta d’una il·lustració del gran Jordi Albinyana de l’Olleria qui, a banda del disseny, s'encarregarà també de la confecció de tot l'apartat físic (és a dir: les serigrafies manuals de les caixes dels discos, així com de les camisetes i les xapes). Es podria dir que gràcies a ell, i només a ell, podrem repartir el nostre animal pel món material, així com vestir-lo de gal·la per quan el repartim pel món virtual. 

Durant tots aquestos mesos de gestació, vam anar tinguent diferents idees pel que fa al disseny, cadascuna més erràtica i coenta que l’anterior, fins que finalment ens vam adonar que necessitavem l’ajuda d’un expert en la matèria. Va ser quan vam contactar amb Jordi: li vam passar les cançons del disc, li vam donar completa llibertat, i en un tres i no res es va espolsar aquesta impressionant il·lustració, repleta de personatges estranys, que estarà inclosa al disc en format pòster, i de la qual s’extraurà, fent zoom, la portada. Ja sabem que l’acabeu de vore, però vos la tornem a posar per a que pugueu gaudir-la en tota la seua esplendor (si punxeu en la imatge podreu contemplar-la al detall)):


Un dels personatges del mural protagonitzarà la galleta i la samarreta. Un simpàtic sense-rostre que es presta a diferents interpretacions: alguns ens han dit que és clarament una vagina espectral; a altres els sembla una pupil·la allargada en vertical (a lo Sauron) i envoltada de fulgor ectoplàsmic. A vosaltres què vos evoca?



De fet, la galleta ja està protagonitzant-la, ja que ahir vam rebre el carregament clandestí que les contenia totes:


I la samarreta començarà a protagonitzar-la a partir de demà ja que, tot i que properament penjarem El Projecte Escolopendra a la xarxa per a que Tolomón puga descarregar-se’l gratuïtament, demà al Pop al Carrer ja podreu adquirir-lo en format físic! Així que: vos esperem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada