dissabte, 1 de setembre del 2012

Capítol 12: El disc en si (bemol)



Pareix que faça un any des que el Projecte Escolopendra va engegar el seu motor, però en realitat fa exactament un any i dues setmanes que el Beato va tindre la brillant idea d'encetar un Verkami amb el qual ciber-pidolar el pressupost que necessitavem per a enregistrar el nostre primer disc. Hui, un any i dues setmanes després, aprofitem la cojuntura impostada que ens dispara els impostos - sobretot pel que fa als productes i esdeveniments culturals - per a disparar el nostre disc en descàrrega directa i gratuïta a la xarxa (a falta de tindre millors coses que disparar a segons qui...).

Descarrega-te'l i comparteix-lo. Passa-lo als teus amics, a la teua mare, al teu amor, a l'agent del servei de protecció de testics. Reprodueix-lo a les teues festes clandestines, als teus viatges interminables per l'orografia valenciana, per a amenitzar el sopar romàntic amb el professor de dret romà. Bolca-lo al Virtual Dj i barreja'l amb drum'n'bass i Bruno Lomas. Torna'l a penjar a Internet i digues que l'has gravat tu, presenta'l a un concurs de maquetes i queda desqualificat. Tot això només amb un clicq.

Si eres un poc més fetitxista i prefereixes tindre el producte material a les mans per a olorar-lo mentre l'escoltes i notar la suau textura del cartró gris caspejat i liar-te un porro amb el paper de Biblia del pòster desplegable del seu interior, al Bandcamp també tens l'opció de demanar el cd físic i el rebras a casa sense despeses d'enviament, així com també un pacq especial que, a més, conté una samarreta i una txapa.



Aprofitem l'avinentesa per anunciar el concert de presentació que s'està preparant per al dissabte que ve al Teatre Ideal de  Castelló de la Ribera. Serà una presentació més bé modesta, però per descomptat no poden faltar les col·laboracions (de la gent que ha participat al disc), les sorpreses i, atenció, l'amadrinament de ni més ni menys que Les Mãedéus. També intentarem projectar una série de videos d'imatges trobades al Youtube, com aquest de Llull Cobain que vos anticipem, amb fragments d'un documental sobre el místic mallorquí i imatges de la nostra última gira. Esperem que vos agrade.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada